Dielli që perëndon

Book-author

Osamu Dazai

SKU: 120-610-598 Category:

5.51

1 in stock

Description

Dielli që perëndon nga Osamu Dazai është një nga romanet më të mira të letërsisë japoneze të shekullit të njëzetë. Botuar fillimisht në vitin 1947, romani flet për jetën e një familjeje aristokratësh të rrënuar në periudhën menjëherë pas Luftës së Dytë Botërore dhe është bërë referencë gjuhësore që nga ajo kohë. Osamu Dazai, një shkrimtar me rrënjë aristokrate, i njohur si bohem me tepri në Tokio shkroi ato që kritikët i shohin si romane përgjithësisht autobiografike që janë edhe një mjet i shkëlqyer për t’u njohur me kulturën dhe shoqërinë japoneze.

 

 

 

Additional information

Book-author

Osamu Dazai

Format

Paperback

Language

Albanian

Pages

168

Print

1

Publisher

Shtepia e Librit

Translator

Rudi Erebara

Year Published

2021

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dielli që perëndon”