Tel: +383 49 259 010

Kërko
Close this search box.

Do të Jemi të Lumtur të Ndihmojmë

NA KONTAKTONI
MËSO MË SHUMË

Pse të Përdorni Titron?

Titron ka dëshmuar shërbime që e bëjnë përmbajtjen më të aksesueshme që nga viti 2015. Si një ofrues global i zgjidhjeve, inovacioni i Titron-it ofron cilësinë më të lartë me çmimet më konkurruese.

Na thirrni për të Gjetur Shërbimet Tuaja në Titron

Na kontaktoni direkt për më shumë informacion ose lini një mesazh më poshtë dhe ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur

Telefoni

+383(49)259-010
+383(45)500-076

Adresa Emailit

info@titron.net

Orari Hapjes

E hënë – E premte: 10:00 – 18:00

Adresa

At Gjergj Fishta, No 8
Prizren, 20000, Kosovë

Na shkruani dhe ne do të kthehemi tek ju