Tel: +383 49 875 272

Kërko
Close this search box.

Shërbimet e Transkriptimit
në majë të gishtave!

Përkthejeni Videon Tuaj me Titra
dhe Rritni Shtrirjen Tuaj Globale

TRANSKRIPTIM

Konverto çdo mesazh të folur në tekst të gatshëm për përdorim

Transkriptimi i përmbajtjes audio është i dobishëm në shumë mënyra. Përmbajtja e transkriptuar është e dobishme për njerëzit e shurdhër ose me vështirësi në dëgjim, mund të përmirësojë një SEO, mund të publikohet në internet dhe të marrë më shumë shikime, etj. Transkriptet janë gjithashtu të mira për postimin e shpejtë të materialit në mediat sociale.

Ju mund ta përdorni përmbajtjen e transkriptuar si një paraqitje të shpejtë ose postim në Facebook. Ato gjithashtu mund të jenë të dobishme për marketingun me email. Nëse përkthehet, përmbajtja e transkriptuar mund të arrijë një audiencë më të gjerë në mbarë botën.

Eksploroni zgjidhjet tona

Ne ofrojmë më shumë se vetëm shërbime përkthimi dhe titrimi. Pavarësisht industrisë në të cilën operoni, ne mund të gjejmë zgjidhjen e duhur për ju.

Transkriptim

Forca jonë qëndron në transkriptistët tanë me përvojë, profesionistë, të cilët janë të trajnuar mirë dhe me aftësi të përsosura gjuhësore. Shërbimet tona të transkriptimit kryhen nga ekipi ynë i transkriptuesve njerëzorë të trajnuar dhe të kualifikuar, të cilët kanë përvojë shumëvjeçare në dhënien e transkripteve të vlefshme në një kohë të shkurtër ambicioze.

Ekipi ynë do t'i transformojë dosjet tuaj A/V në tekst të gatshëm për përdorim, pavarësisht nga zhargoni i industrisë, gjuha teknike, thekset rajonale dhe zhurma e sfondit.

Rrjeti ynë i gjerë i transkriptuesve, nëpunësve dhe personelit për futjen e të dhënave na lejon të zgjedhim profesionistin e duhur për projektin tuaj.