Tel: +383 49 875 272

Kërko
Close this search box.

Ofrojmë një Gamë të Gjerë
Shërbimesh Përkthimi

Përkthejeni Videon Tuaj me Titra
dhe Rritni Shtrirjen Tuaj Globale

PËRKTHIM

Çdo dokument, çdo format — i shkruar, video ose audio

Për dokumente të shkruara, ne mund të përkthejmë në çdo program, duke përfshirë Microsoft Word, Excel, PowerPoint, si dhe në Adobe Suite dhe dosjet PDF. Ne përkthejmë çdo dosje audio ose video që na jepet, në çdo gjuhë.

Eksploroni zgjidhjet tona

Ne ofrojmë më shumë se vetëm shërbime përkthimi dhe titrimi. Pavarësisht industrisë në të cilën operoni, ne mund të gjejmë zgjidhjen e duhur për ju.

Shërbimet e Përkthimit të Titron-it

DOKUMENT | FILM | WEB FAQE

20 Gjuhë

Shërbimet e përkthimit të Titron ju ndihmojnë të zgjeroni biznesin tuaj globalisht. Thjeshtojmë procesin e përkthimit të faqeve të internetit, dokumentacionit të produkteve dhe broshurave. Zgjeroni biznesin tuaj ndërkombëtarisht me përkthim cilësor dhe mbështetje gjuhësore.

Përkthim cilësor

Shërbimet e përkthimit të Titron-it nevojiten sa herë që keni nevojë për një dokument të përkthet nga një gjuhë në tjetrën. Shërbimet e Titron-it specializohet në ofrimin e përkthimit të shpejtë dhe të besueshëm në anglisht, spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, shqip, turqisht, maqedonisht, kroatisht, serbisht, boshnjakisht, romë dhe shumë gjuhë të tjera.

Kompania ofron përkthim për llojet e mëposhtme të dokumenteve, videove dhe faqeve të internetit:

Përkthimi i dokumenteve teknike

Përkthimi i dokumenteve të arsimit

Video trajnime

Shërbimet e lokalizimit dhe globalizimit dhe përkthimi i përmbajtjes së faqeve të internetit

Spote reklamuese, nënvizimet dhe reportazhet

Videot e ekspozitës

Prezantimet e produkteve

Banka, financa, manuale teknike

Përkthimi i dokumentit me përmbajtje mjekësore

Përkthimi i Titrave

Triton punon me kompanitë që prodhojnë seriale dhe filma televizivë dhe shpërndajnë përmbajtje në Kosovë dhe jashtë saj.

Titron mund t'ju ndihmojë të përshtatni përmbajtjen tuaj të videos në një medium të aksesueshëm për t'ju ndihmuar të arrini një audiencë globale dhe lokale. Kompania jonë mund të përkthejë një skenar filmi, të transkriptojë materiale video ose audio dhe të shtojë titra ose titra të mbyllur për ta bërë përmbajtjen tuaj të aksesueshme në mbarë botën.

Shërbimet e Lektorimit për Publikime dhe Dokumente të Ndryshme

Redaktorët tanë do të kontrollojnë dy herë detyrën tuaj, do të rregullojnë gabimet e gramatikës, drejtshkrimit, pikësimit dhe formatimit.

Ne mund të përmirësojmë gjuhën në të gjitha dokumentet tuaja të lidhura me kërkimin: për shembull, dokumente kërkimore, propozime për grante, teza, raporte dhe artikuj lajmesh. Ne gjithashtu redaktojmë dokumente nga të gjitha disiplinat - nga inxhinieria dhe mjekësia te shkencat humane dhe sociale.