PSE titron.net

Shërbimet tuaja Titron do të ndryshojnë lojën, apo jo? Do t’jemi aty për arritje!

E ndërtuar në mbi 8 vjet përvojë, titron.net është mënyra
më e lehtë për të krijuar, kontrolluar dhe shkëmbyer.

Me Shpejtësi Rrufeje, Shërbime Përkthimi me Cilësi të Lartë

Të gjitha nevojat tuaja për përkthim plotësohen nga Titron, i specializuar në shërbime të shpejta dhe me cilësi të lartë të përkthimit të dokumenteve që ju mbajnë të informuar.

Puna jonë tejkalon lehtësisht barrierat gjuhësore, duke e vënë botën në majë të gishtave dhe duke e bërë punën tuaj pa shqetësime.

Pavarësisht nëse keni nevojë për të dhënat e biznesit ose transkriptet e organizatës të përkthyera në anglisht dhe gjuhë të tjera, ne jemi të etur të krijojmë një përvojë që do t'i përmbushë pritjet tuaja dhe do t'ju qetësojë.

Lidhu në bord tani; përkthyesit tanë ju presin. Në një botë shumëgjuhëshe, shërbimet e shkëlqyera të përkthimit janë parësore.

Ju duhet punë për të përfunduar, dhe tani. Ne ofrojmë punë me ritme të shpejta, pa gabime, të orientuara drejt rezultateve. Ju do të merrni produktin më cilësor, të gjitha në një kohë rekord. Nuk na mungon asnjë ritëm.

Më i miri në Biznes

Një ekspert i industrisë, i zgjedhur me kujdes për aftësitë, përvojën dhe ekspertizën e tij, do të përfundojë përkthimin tuaj. Ne punësojmë një ekip shumë të kualifikuar përkthyesish të specializuar në përkthimin e pyetësorëve, biznesi, marketingu, faqe interneti dhe dokumentet teknike.

Gati…Vendos…Shko

Ne garantojmë 1-4 faqe brenda 24 orëve, 5-9 faqe brenda 48 orëve dhe oferta kohore të jashtëzakonshme për dokumente mbi 10 faqe*. E dimë se jeni në afatin e fundit. Shërbimi online e bën jetën tuaj më të lehtë.

Na kontaktoni, ne jemi gati të bëjmë ndonjë magji

Jemi një kompani vetëm në internet, kështu që gjithçka që duhet të bëni është ta dërgoni dokumentin tuaj në mënyrën tonë dhe ne do të përfundojmë procesin e përkthimit dhe do të kthejmë rezultate të përsosura. Për një kuotë, thjesht na dërgoni dokumentin dhe ne do të përgjigjemi menjëherë me normën e projektit dhe kohën.

Ofrojmë 100% konfidencialitet dhe krenohemi me marrëdhëniet afatgjata që ndërtojmë me klientët tanë. Përgjigje e shpejtë, punë pa gabime dhe gjithçka me normat tona të favorshme. Ekspertët tanë do të përshtatin çdo dokument sipas nevojave tuaja; duke ofruar punë të përshtatshme kulturalisht që ruan çdo detaj.

Mundësitë

Titron është një ekip njerëzish bashkëpunues dhe novatorë, të cilët kënaqen duke kontribuar në kulturën tonë dinamike dhe shpërblyese. Ne jemi bërë bashkë nga shumë prejardhje të ndryshme, të bashkuar nga pasioni ynë për të punuar në mënyrë kritike - dhe me kuriozitet, integritet dhe shoqëri.

info@titron.net

Menaxher Projekti

049-259-010

Prizren, Kosovë

Menaxher Projekti

045-500-076

Prizren, Kosovë

Asistent Administrimi

049-875-272

Prizren, Kosovë