Tel: +383 49 875 272

Kërko
Close this search box.

Ekipi i Titron-it

Teknik, organizator eventesh

Specialiteti

Projektim

Projektor 4K

Vende të Hapur & Mbyllur

PROJEKTET TONA

Ju lidh me Tregun Global

Cilësia është prioriteti ynë numër një për të gjitha shërbimet tona. Standardet tona të cilësisë flasin vetë.

Eksploroni zgjidhjet tona

Ne ofrojmë më shumë se vetëm shërbime përkthimi dhe titrimi. Pavarësisht industrisë në të cilën operoni, ne mund të gjejmë zgjidhjen e duhur për ju.

Post-Produksion

Titron është me ju edhe në Shërbimet e post-produksionit! Përveç shërbimeve tona të përkthimit, ne jemi me ju në kohën e krijimit të përmbajtjes tuaj vizuale.

Ekipi ynë i ekspertëve të prodhimit përbëhet nga njerëz që kanë kompetencë të dëshmuar në këtë fushë dhe kanë njohuritë, përvojën dhe ekspertizën e nevojshme. Ju mund të përfitoni nga shërbimi ynë i post-produksionimit ose mund ta merrni këtë paketë së bashku me shërbimet tona të tjera.

Kryhen efekte vizuale, dizajni i zërit dhe muzikës, editim/montazh, korrigjim ngjyrash, punime grafike. Edhe pse është e rrallë, nëse ka ndonjë defekt ose zhurmë zanor që mund të ketë ndodhur gjatë xhirimit, ato pastrohen dhe në fund dosja e videos i kompletuar ju dorëzohet në formatin që keni kërkuar. Mund të na kontaktoni 24/7 për të marrë informacion të detajuar dhe për të përfituar nga një ose të gjitha këto shërbime.

Projktimi
i Filmit dhe Titrave

Merret me kinema + audiovizive dhe komunikim? Po dhe dërgon kudo!

Ne ofrojmë shërbim të plotë për shfaqje të filmave në vende të hapur & mbyllur dhe pajisje me qira për të gjitha ngjarjet tuaja, në çdo kohë, kudo – parqe lokale, shkolla, festivale filmi dhe më shumë.

Zgjidhja që ju nevojitet për një natë magjike në kinema. Ne përfshijmë një ekran të madh filmash me qira dhe të gjitha pajisjet si projektor dhe sistem zërimi.

Projektorë / Ekran / Organizim / Festival / Film / Salla / Konferenca / Dixhitale / Programim / Hapësira / Konfigurim / Platoja / Kinema 4K / DCP / Kabinat e Projektimit / Sistemet e Projektimit / Zërim Filmi / Fjalime Filmi / Kinematografi / Titra / 3D Shfaqje / Projektim /