Tel: +383 49 259 010

Kërko
Close this search box.

SË BASHKU NE PUNOJMË MË MIRË

Porositni Shërbime Profesionale me Vetëm Disa Klikime

Shërbimet Titron ofron përvojë shumëvjeçare në disa fusha të ndryshme në sektorin e komunikimit, si dhe për të lehtësuar dhe zhvilluar teknika të avancuara në disa fusha të biznesit në Kosovë dhe vende të tjera duke bashkëpunuar me festivale, organizata, institucione, publikime, kanale televizive, të drejta ligjore, etj. Prandaj, fokusi kryesor është Kultura, filmi, kinemaja, organizimi i punës teknike në evente të ndryshme dhe publikime mediale.

Titron ofron një gamë të gjerë shërbimesh dhe ofron kënaqësi të plotë për klientin

Titron është një kolektiv multifunksional që ofron gjithçka në lidhje me titrim, përkthim, post-produksion dhe projeksionim. Duke synuar përmirësimin e cilësisë së titrave dhe përkthimeve, mbi të gjitha Titron ofron një përvojë shumë pozitiv.

Kuotim

KUOTIMI I PËRKTHIMIT ONLINE

Përkthime Profesionale
Kaq e Lehtë

Merrni ofertën tuaj të përkthimit në internet në vetëm disa hapa: ngarkoni përmbajtjen tuaj, zgjidhni gjuhët që dëshironi dhe më pastaj do të merrni çmimet e përkthimit. Nëse oferta e përkthimit plotëson nevojat tuaja, mund të porositni online me disa klikime. Pas kësaj porosia juaj do të përpunohet menjëherë nga përkthyesit tanë ekspertë.

Telefoni: +383 49 875 272 | Emaili: info@titron.net

Si Funksionon

Finally Titron can connect users with professionals to help viewers understand publications in their native language.

Porositja

Shërbimet e Porositjes

Me ekipin tonë multimedial ne ofrojmë përkthim, titrim, post-produksion, projeksionim dhe shumë zgjidhje të tjera.

Përkthim

Rreth Përkthimit

Ne jemi në gjendje të përkthejmë shumë lloje tekstesh në fusha të ndryshme, si dhe të përkthejmë skriptet dhe titrat.

Titrim

Rreth Titrave

Inkuadrimi i titrave është metoda më e shpejtë dhe më efektive e përdorur për të përhapur filmat dhe videot tuaja në audienca të ndryshme.

Dorëzimi

Rreth Dorëzimit

Ne ofrojmë shërbime sa më shpejt të jetë e mundur, duke marrë parasysh projektin dhe kërkesën e klientit për dorëzim të shpejtë.

HISTORIA JONË

Shërbimet

Platforma Titron është një faqe shërbimi kudo që të jeni, ju mund të kontaktoni dhe të zgjidhni lehtësisht të gjitha nevojat tuaja për përkthim dhe titrim duke ofruar shërbim 24/7 për të përmbushur të gjitha kërkesat me stafin tonë profesional të cilët janë ekspertë në fushat e tyre.

Mbi të gjitha, Titron ruan cilësinë në nivelin më të lartë duke kaluar të gjitha dokumentet përmes procesit të kontrollit para dorëzimit.

Më e rëndësishmja, me shërbimet profesional, ju mund të kurseni kohë dhe të përmbushni shpejt të gjitha nevojat tuaja për shërbimet profesional të titrave dhe përkthimit në platformën tonë. Tani për shembull, mund të ngarkoni dokumentin tuaj në sistem dhe pas kësaj të filloni të merrni shërbimet e duhura online në mënyrën më të lehtë!