Festivali Ndërkombëtar i Filmit Sportiv "Prishtina 2022"

Komiteti Olimpik i Kosovës do të organizojë edicionin e dytë të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit Sportiv Prishtina 2022.

Festivali do të mbahet prej 14 dhe 15 tetor 2022 në Prishtinë.

Gjatë dy ditëve do të shfaqen filma të shumtë sportivë ndërkombëtarë, për të cilët KOK ka të drejtën ekskluzive të shfaqjes së tyre.

Ndani mendimet tuaja